Bli frivillig

Har du tid og overskudd i hverdagen til å hjelpe andre? Da kan vi i frivilligsentralen formidle kontakt med mennesker som har behov for hjelp.  De som arbeider som frivillig er både unge og gamle og har ulik bakgrunn, de avgjør selv hva de vil gjøre og når de vil jobbe. Det er ingen langtidsforpliktelse å melde seg som frivillig – en bestemmer selv når en ønsker å gjøre en innsats – kan en avse en time i uka så er det nok, det skal ikke mer til for å gi et medmenneske en litt bedre hverdag. 

For å melde seg som frivillig må du ha lyst og vilje for å gjøre noe for andre  uten å tenke i kroner og øre ,alder og utdanning  betyr ikke så mye, det vesentlige er at du har evner, egenskaper og interesser som andre kan ha nytte og glede av.

Det er ikke skyhøy lønn som bestemmer betydningen av et arbeid. Det er ingen timeliste som kan forklare hvor mye du har gitt av deg selv. 

Vi har også gratis aktiviteter som de frivillige kan få være med på. Ta en tur til Lærerskolealeen 1, inngangen mot Elverum Ungdomskole eller send oss en mail. Telefonnummer og mailadresse finner du i venstre kolonne, under bildet av daglig leder.

Bruk kommentarfeltet
Du kan også kontakte oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Vær obs på at det du legger inn i kommentarfeltet vil bli synlig for alle som besøker denne hjemmesiden. Unngå derfor å legge inn opplysninger som ikke bør komme på avveie.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s